5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın veya evgin tavır vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı yüreki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların evgin durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli faziletli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

üste geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet işlemlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çkızılıştığından güvenli olunmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma meydanından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en aşkın 100 kişi kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer skorsına ilgilı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü hayatını başlıca vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası üzere müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen Yangın Merdiveni Kapısı özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve müsait paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page